21.03.2018

Banka Blen

1 USD = 102 Leke

1 EUR = 125.8 Leke

1 GBP = 144.24 Leke

1 CAD = 77.56 Leke

1 CHF = 106.94 Leke

1 AUD = 77.81 Leke

21.03.2018

Banka Shet

1 USD = 108 Leke

1 EUR = 131.8 Leke

1 GBP = 150.24 Leke

1 CAD = 83.56 Leke

1 CHF = 112.94 Leke

1 AUD = 83.81 Leke

Lajmet Raiffeisen

21.03.2018

Raiffeisen Invest mbështet Bashkinë Tiranë në Projektin e mbjelljes së 100 mijë Pemëve

Raiffeisen Invest ka mbështetur iniciativën e Bashkisë së Tiranës për pyllëzimin e Tiranës, dhe mbjelljen e 100,000 pemëve në Tiranë deri në daten 21 Mars, Ditën Botërore të Pyjeve.

15.03.2018

2017: RBI publikon fitimin e konsoliduar prej 1,116 milion Euro

“Ne jemi shumë të kënaqur me të dhënat financiare të vitit të kaluar. Kemi arritur një nga rezultatet më të mira në historine e kompanisë tonë dhe gjithashtu kemi mbyllur me sukses projekte të rëndësishme siç ishte bashkimi me...

Kursi Valutor

21.03.2018

Banka Blen

1 USD = 102 Leke

1 EUR = 125.8 Leke

1 GBP = 144.24 Leke

1 CAD = 77.56 Leke

1 CHF = 106.94 Leke

1 AUD = 77.81 Leke

21.03.2018

Banka Shet

1 USD = 108 Leke

1 EUR = 131.8 Leke

1 GBP = 150.24 Leke

1 CAD = 83.56 Leke

1 CHF = 112.94 Leke

1 AUD = 83.81 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen