04.08.2020

Banka Blen

1 USD = 101.9 Leke

1 EUR = 120.5 Leke

1 GBP = 134.2 Leke

1 CAD = 75.5 Leke

1 CHF = 111.35 Leke

1 AUD = 71.9 Leke

04.08.2020

Banka Shet

1 USD = 107.9 Leke

1 EUR = 126.5 Leke

1 GBP = 140.2 Leke

1 CAD = 81.5 Leke

1 CHF = 117.35 Leke

1 AUD = 77.9 Leke

Lajmet Raiffeisen

02.07.2020

RBI publikon numrin e dytë të CEE Fintech Atlas

Atlas ofron një pasqyrë të detajuar të 19 ekosistemeve të Fintech

Kursi Valutor

04.08.2020

Banka Blen

1 USD = 101.9 Leke

1 EUR = 120.5 Leke

1 GBP = 134.2 Leke

1 CAD = 75.5 Leke

1 CHF = 111.35 Leke

1 AUD = 71.9 Leke

04.08.2020

Banka Shet

1 USD = 107.9 Leke

1 EUR = 126.5 Leke

1 GBP = 140.2 Leke

1 CAD = 81.5 Leke

1 CHF = 117.35 Leke

1 AUD = 77.9 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu