Arsimi

Raiffeisen Bank në Shqipëri mbetet e përkushtuar ndaj Përgjegjësisë Sociale të Korporatës duke synuar të kontribuojë në qëndrueshmërinë dhe përmirësimin e kushteve sociale, shëndetësore dhe mjedisore të komunitetit në Shqipëri. Ne besojmë se japim më të mirën kur kombinojmë forcën e biznesit tonë me dëshirën për të bërë gjëra të mira për komunitetin tonë.

Kontributi i Raiffeisen Bank në fushën e arsimit ka qenë i konsiderueshëm dhe konsistent gjatë gjithë vitit duke mbështetur projekte arsimore dhe kulturore si për shkollat ​​e mesme në vend ashtu edhe për universitetet. Kjo përmes dhurimit të pajisjeve ose përmes mbështetjes që u është dhënë aktiviteteve të ndryshme, të cilat synojnë përmbushjen e nevojave të nxënësve për të zhvilluar më mirë proçesin mësimor. Këtë vit projektet u kryen në bashkëpunim me Drejtoritë Arsimore në Vlorë, Shkodër, Fier, Berat, Durrës, Krujë, Malësi e Madhe, Gramsh, Përmet, Kurbin, Lezhë, Elbasan, Sarandë dhe Tiranë. Një tjetër projekt i rëndësishëm që ne e mbështetëm me shumë kënaqësi ishte ai që synon rritjen e sigurisë në shkolla duke instaluar video-kamera në disa shkolla në Durrës dhe Korçë.