Çfarë ofrojmë

Përveç pagës dhe  paketës konkurruese, ju do të punoni në një organizatë të drejtuar nga vlera ku zëri juaj dëgjohet dhe idetë tuaja kanë rëndësi.

Ne besojmë se biznesi rritet kur edhe njerëzit rriten. Ne jemi të përkushtuar ndaj përmirësimit dhe rritjes së vazhdueshme, dhe do të vazhdojmë të investojmë tek njerëzit tanë si aseti më me vlerë dhe një nga faktorët kryesor të suksesit tonë. Në organizatën tonë ju:

 • Zhvilloni karrierën – gjeni pikat tuaja të forta dhe krijoni rrugëtimin tuaj
 • Mësoni vazhdimisht – përparoni gjithmonë me njohuritë tuaja
 • Keni ekuilibër punë-jetë – ne vazhdimisht punojmë për të krijuar e një ambjent pune ku ju të ndjeheni komod.

Festojmë për sukseset dhe stimulojmë përparimin për të nxjerrë në pah dhe promovuar punonjësit më të aftë, projektet dhe nismat e reja.

Jemi krenarë që ofrojmë:

 • Skemën e Pensionit Privat
 • Sigurimi Privat i Shëndetit
 • Skemë e kontributit ushqimor 
 • Interesa preferenciale për produktet dhe shërbimet bankare
 • Trajnime të vazhdueshme
 • Plan kursimesh
 • Programe balancë punë-jetë për prindërit e rinj

Përfitime të tjera:

 • Pushime
 • Leje e paguar         
 • Kushte preferenciale për produkte dhe shërbime nga biznese të ndryshme në Shqipëri