KEY Academy

Mendoni Digjital! Jetoni Digjital!

 

Kjo është akademia më e vecante dhe inovative për profesionistët digjital. Nëse studioni Informatikë apo ndonjë fushë të ngjashme, ju mirëpresim në Divizionin tonë të TI-së dhe departamentet e tjera, ku do të keni mundësinë të praktikoni, pasuroni dhe zhvilloni njohuritë tuaja.

Na ndiqni në Instagram 'Raiffeisen Talent’ për tu njohur me këtë përvojë shumëngjyrëshe mësimi me mbështetjen e ekspertëve tanë të TI-së, me qasje ndaj tendencave të reja, aplikacioneve dhe lojrave. Bëhu pjesë e kësaj përvoje, klikoni këtu.

Studentët mund ta fillojnë këtë praktikë nga viti i tretë i tyre i programit bachelor dhe / ose master. Programi është fleksibël dhe ju lejon të menaxhoni orarin e trajnimit në klasë dhe praktikat në zyrat tona të TI-së.

Nga ju kërkohet të jeni gjithmonë të vetëdijshëm për tendencat e reja, të keni kuriozitet, të mendoni pozitivisht.

Performuesve më të mirë do t'ju ofrohet një kontratë pune në bankë, dhe mund ta fillojnë karrierën e tyre me profesionistët më të mirë te TI-së.