Aplikim Online RaiConnect

Apliko tani për Sherbimin Premium Direct pa vizituar degët e bankës sonë!

• Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë.

• Ju duhet te jeni klient Premium i Raiffeisen Bank.

• Menaxheri i dedikuar i Sherbimit Premium Direct do t’ju njoftoj sapo te mari te dhenat tuaja si më poshte gati.

• Aktualisht ky sherbim on-line mundesohet vetem per klientet ne Tirane, Durres, Fier, Elbasan, Lezhë, Lushnje, Shkodër, Korçë, Gjirokastër, Sarandë dhe Berat.

 

 

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu