Lajme

Të gjitha lajmet ne një hapesirë. Të rejat, fjalimet dhe prezantimet, te gjitha eventet e bankës jane të arkivuara dhe te aksesueshme nga kushdo qe do të informohet mbi punet e Raiffeisen Bank.


Arkiva

2021

Arkiva lajmeve 2021

2020

Arkiva lajmeve 2020

2019

Arkiva lajmeve 2019

2018

Arkiva lajmeve 2018

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu