Banka Raiffeisen gjendet më pranë klientëve të saj


21.2.2020

Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Postën Shqiptare shton numrin e zyrave postare ku mund të depozitohet cash

Pas finalizimit me sukses të fazës së parë të projektit pilot në 9 zyra postare, tashmë shërbimi i ofruar nga Posta Shqiptare për klientët e Raiffeisen Bank, për depozitimet cash është shtuar edhe me 21 zyra postare të reja, duke e çuar në 30 në total numrin e zyrave që e ofrojnë këtë shërbim.

Tashmë, klientëve të Raiffeisen Bank u ofrohet mundësia për të kryer transaksione për depozitime cash në llogari të klientëve të bankës apo në llogaritë e personave të tretë (individë dhe biznese të vogla), nëpërmjet zyrave të Postës Shqiptare, në zonat e poshtëshënuara të pa mbuluara më parë nga rrjeti i saj i degëve.

Raiffeisen Bank vlerëson se kjo është një vlerë e shtuar për klientët e bankës dhe do të zgjidhë edhe kërkesat e vazhdueshme të komuniteteve, të cilat kërkojnë prezencën e një dege banke në zonën e tyre.

Të gjithë klientët e rinj të cilët nuk kanë një llogari bankare, mund të paraqiten pranë degëve tona për hapjen e një llogarie bankare në mënyrë që në vazhdim të mund të shërbehen pranë zyrave postare në zonat e tyre. Ndërkohë, hapja e llogarive bankare mundëson edhe përdorimin e platformës digjitale “Raiffeisen ON”, nëpërmjet së cilës mund të kryhen edhe veprime të tjera bankare, si pagesa, transferta, etj.

Limitet e transaksioneve janë deri në vlerën <=999,999 lekë dhe ekuivalenti në Euro. Monedhat në të cilat kryhen veprimet janë Lekë dhe Euro.

Lista e zyrave postare është si më poshtë:

 1. Zyra Postare Qendër Memaliaj
 2. Zyra Postare Këlcyrë
 3. Zyra Postare Poliçan
 4. Zyra Postare Fushë-Arrëz
 5. Zyra Postare Shëngjin
 6. Zyra Postare Rrogozhinë
 7. Zyra Postare Qendër Maliq
 8. Zyra Postare Belsh
 9. Zyra Postare Delvinë
 10. Zyra Postare Selenicë
 11. Zyra Postare Orikum
 12. Zyra Postare Plazh (Durrës)
 13. Zyra Postare Sukth
 14. Zyra Postare Voskopojë
 15. Zyra Postare Leskovik
 16. Zyra Postare Ksamil
 17. Zyra Postare Konispol
 18. Zyra Postare Finiq
 19. Zyra Postare Libohovë
 20. Zyra Postare Levan
 21. Zyra Postare Pezë
 22. Zyra Postare Prezë
 23. Zyra Postare Vorë
 24. Zyra Postare Petrelë
 25. Zyra Postare Ndroq
 26. Zyra Postare Vau Dejës
 27. Zyra Postare Bushat
 28. Zyra Postare Rubik
 29. Zyra Postare Milot
 30. Zyra Postare Fierzë