“Erdhi shkolla” .......


24.8.2017

“Erdhi shkolla” .......

 

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2017 – 2018, dhe me dëshirën e mirë për të ndihmuar fëmijët në nevojë, Raiffeisen Bank fton të gjithë klientët, por jo vetëm, që të bëhen pjesë e kësaj nisme e cila konsiston në dhurimin e materialeve të ndryshme shkollore.

Nëse keni libra, fletore, blloqe, çanta, lapsa, stilolapsa, etj. të cilat nuk ju nevojiten më, ju ftojmë t'i sillni ato pranë degëve tona duke filluar nga data 24 Gusht - 6 Shtator 2017.

Më poshtë është lista e degëve të Raiffeisen Bank që do të grumbullojnë këto materiale dhe do ti shpërndajnë tek familjet në nevojë.

Dega Nr. 1 Elbasan

Dega Gramsh

Dega Korçë

Dega Bilisht

Dega Ersekë

Dega Tepelenë

Dega  Durrës

Dega Kuçovë

Dega Rruga e Kavajës

Dega Abdyl Frashëri

Dega Stadiumi Dinamo

Dega Laprakë

Dega Kamëz

Dega Shkodër

Dega Laç

 

Të gjithë së bashku për ndihmuar fëmijët që kanë më pak mundësi.