Raiffeisen Bank, donacion per te prekurit e ngjarjes se Gerdecit


24.2.2008

Raiffeisen Bank duke iu bashkuar dhimbjes te te gjithe te prekurve nga Tragjedia ne Gerdec ka vendour te beje nje donacion ne llogarine “Ndihma per te prekurit e ngjarjes Gerdec” prej 1 milion lekesh dhe ne te njejten kohe ka inkurajuar te gjithe stafin e saj prej me shume se 1300 punonjesish te beje donacione individuale sado modeste qe ato te jene brenda mundesive financiare te gjthesecilit.

Raiffeisen Bank njofton te gjithe personat e interesuar se mund te bejne donacione ne llogarine me emrin “Ndihma per te prekurit e tragjedise se Gerdecit” ne numrat e meposhtem:

  • ALL 8003890900
  • EUR 8000890900
  • GBP 8002890900
  • USD 8001890900

Donacionet mund te behen ne te gjithe deget tona ne te gjithe Shqiperine.