Raiffeisen Bank inauguron Qendren e pare te Sherbimeve per femijet me Sindromen Down


3.6.2014

Raiffeisen Bank vijon mbeshtetjen e saj per projektet sociale. Kete rradhe me kontributin e saj Raiffeisen Bank ka bere te mundur rikonstruksionin e ambjenteve te reja te Fondacionit Down Syndrome Albania dhe Qendres se Saj te Sherbimeve per femijet, individet me sindromen Down dhe familjaret e tyre. Kjo eshte qendra e pare e ketij lloji ne Shqiperi.

Me kete rast, ne ambjentet e reja u organizua nje ceremoni inaugurimi ne te cilen ishte i pranishem Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z. Christian Canacaris, Ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Z. Erjon Veliaj, femije te ketij komuniteti se bashku me prinderit e tyre.

Pas prerjes se shiritit te inaugurimit, Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z. Christian Canacaris ne fjalen e tij pershendetese per te pranishmit tha: “Jam shume i lumtur te shoh qe kontributi i Raiffeisen Bank ka bere  te mundur rikonstruksionin e nje ambjenti kaq te kendshem per femijet me Sindromen Down.  Tani keta femije do te kene mundesine te perfitojne nga sherbimet qe do te ofrohen ne kete qender ne menyre qe edhe ata te kene nje jete gjitheperfshirese ne shoqerine Shqiptare”.

“Ju uroj suksese ne te ardhmen dhe premtoj qe Raiffeisen Bank do te vazhdoje angazhimin e saj ne projekte te tilla”, perfundoi fjalen e tij, Z. Canacaris.

Gjithashtu ceremonine e pershendeti edhe Ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Z. Erjon Veliaj