Raiffeisen Bank: Interesat e depozitave me te larta ne treg


7.7.2009

  • Depozitat 3 mujore ne Euro deri ne 5.6%
  • Depozitat 3 mujore ne Lek deri ne 8.3%
  • Interes 6 mujor per afatet e maturimit 4 dhe 5 muaj

 

Raiffeisen Bank ka hedhur ne treg oferten me te re per Depozitat me Afat 3-mujor per Klientet Individe dhe Bizneset e Vogla. Me kete rritje normash interesi Raiffeisen Bank tashme ofron normat e interesit me te larta ne treg per Depozitat me Afat 3 mujor. Gjithashtu Raiffeisen Bank vendosi tu ofroje te gjithe klienteve te saj me depozita 4 dhe 5 mujore normen e interesit qe ofron per depoziten 6 mujore.

“Kam kenaqesine te them qe ne kete periudhe te vitit ne u qendrojme klienteve tane me prane duke u ofruar atyre jo vetem sherbim te shkelqyer dhe profesional ne te 100 deget tona, por edhe mundesite me te mira te investimit”, tha Drejtori Ekzekutiv i Raiffeisen Bank, Oliver Whittle.

Raiffeisen Bank vedosi te ofroje te tilla interesa per depozitat tremujore duke pare preferencat e nje pjese te rendesishme te klienteve te saj.

“Ne do te vazhdojme te ofrojme interesa konkurrues edhe me pas”, ka shpjeguar Z. Whittle.

Te gjithe klientet qe do te hapin nje depozite deri ne daten 2 Shkurt 2009, do te perfitojne keto norma interesi mjaft konkurruese. Normat e interesit qe do te aplikohen arrijne ne 5.6% per Depozitat me Afat ne Euro dhe deri ne 8.3% per Depozitat me Afat ne Lek me afat maturimi 3 muaj. Me Raiffeisen Bank klientet mbajne te sigurta dhe maksimizojne kursimet e tyre!