Raiffeisen Bank International AG nderohet me çmimin “Banka më e mirë e Vitit në Evropën Qëndrore dhe Lindore” nga The Banker


30.11.2017

  • Revista Financial Times nderon RBI për herë të dhjetë me këtë çmim.
  • Filialet në Bjellorusi dhe Bullgari u nderuan gjithashtu si "Banka e Vitit".

Për herë të dhjetë RBI është quajtur "Banka e Vitit në Evropën Qendrore dhe Lindore" nga "The Banker". Përveç kësaj, filialet e RBI-se në Bjellorusi dhe Bullgari morën çmimin "Banka e Vitit" për vëndet e tyre përkatëse. Revista e mirënjohur  Financial Times ja dha çmimin Z.Martin Grull, Drejtor Ekzekutiv i Financës në RBI në një ceremoni gala te organizuar në Londër më 29 nëntor.

Për më shumë informacion klikoni mbi versionin anglisht.