Raiffeisen Bank kontribuon per arsimin ne Shkoder


16.2.2011

Raiffeisen Bank ka kontribuar mjaft ne rajonin e Shkodres nepermjet bashkepunimit me Bashkine  dhe Drejtorine Arsimore. Duke patur parasysh se fokusi kryesor i politikes se sponsorizimit ne Raiffeisen Bank eshte sektori i arsimit, dhe ky sektor eshte shume i rendesishem per ne ne rajonin e Shkodre, Raiffeisen Bank ka sponsorizuar disa projekte dhe aktivitete ne kete drejtim. Keshtu, Raiffeisen Bank ka sponsorizuar aktivitete te ndryshme kulturore dhe arsimore per shkollat ne rajonin e Shkodres.

Dy projekte te rendesishme jane paisja e laboratorit Finance-Kontabilitet ne Universitetin e Shkodres “Luigj Gurakuqi” me kompjutera dhe rikonstruksionin total te salles se koncerteve ne shkollen e muzikes ""Prenk Jakova"". Keto projekte do te ndihmojne ne permiresimin e ambjenteve mesimore te nxenesve si edhe ne zhvillimin e nevojave te tyre. Ne besojme fuqimisht se kontributi i Raiffeisen Bank per kete sektor te rendesishem do te vazhdoje edhe ne te ardhmen.