Raiffeisen Bank, prezente ne Big Brother 4 me Internet banking dhe kartat e kreditit


30.1.2011

Raiffeisen Bank ka menduar qe te beje nje fushate promocionale ndryshe nga ato qe shohim cdo dite. Raiffeisen Bank ne Shqiperi eshte prezente ne shown me te famshem dhe me te ndjekur ne Shqiperi “Big Brother 4”, me sherbimin e saj me te ri elektronik Raiffeisen Direkt dhe karten e kreditit.

Raiffisen Direkt ose sic njihet ndryshe Internet banking u mundeson klienteve aksesin ne sherbime bankare nepermejt  internetit. Bankingu nepermjet Internetit u lejon klienteve te bankes te kryejne transaksionet e tyre financiare nga shtepia ose puna, ne cdo kohe 24 ore te dites/ per 7 dite te javes dhe 365 dite te vitit, pa ndihmen e punonjesve te bankes. Ajo cfare u duhet klienteve eshte nje kompjuter dhe akses interneti /ose aparat celuar per te filluar pasi te jene regjistruar njehere si kliente te Raiffeisen Direkt ne nje nga deget ose agjensite e Raiffeisen Bank.

Keshtu, banoret e shtepise se Big Brother do te shpenzojne buxhetin e javës për të gjitha blerjet e tyre duke e bërë pagesën nëpërmjet shërbimit të internetit që ofron Raiffeisen Bank, Raiffeisen Direkt. Secili nga banoret do të ketë llogarinë e tij personale në të cilën do t’i depozitohet  buxheti personal i fituar gjatë javës. Në shtëpi do të kete një kompjuter për të kontrolluar llogaritë e tyre dhe për të kryer veprime të tjera. Nëse banoret do të kene nevojë për të bërë ndonjë blerje gjatë javës dhe buxheti i tyre nuk mjafton, atëherë Big Brother do u jape mundësinë të marrin një kredi nëpërmjet një karte krediti leshuar nga Raiffeisen Bank të lidhur me llogarinë e Big Brother. Por banoret si kushdo tjeter, do te duhet ta paguajne ate në javët në vazhdim nëpërmjet buxhetit që do të fitojne nga prova e javës.

Raiffeisen Bank banka me e madhe ne vend, eshte gjithmone e angazhuar te udheheqe sektorin bankar jo vetem ne ofrimin e games se plote te produkteve dhe sherbimeve bankare por edhe te nje teknologjie te avancuar te ketyre sherbimeve. Raiffeisen Bank ne Shqiperi ka investuar mjaft ne permiresimin dhe kompjuterizimin e degeve si dhe ne zhvillimin e teknologjive qe kane ndihmuar ne permiresimin e produkteve dhe sherbimeve te ofruara.

Nepermjet kesaj fushate te re, Raiffeisen Bank tregon edhe nje here qe eshte nje banke moderne qe sheh perpara duke ofruar gjithmone opsionet me te mira dhe produkte e sherbime te nje teknologjie te avancuar per klientet e saj.