Raiffeisen Bank sponsorizon aktivitetin “Nje dite si gjithe femijet e tjere” ne diten Nderkombetare te Jetimeve


17.5.2014

Raiffeisen Bank ishte sponsor general i aktivitetit. Nje dite si gjithe femijet e tjere”, organizuar nga Shoqata e Gjimnastikes Artistike Aerobike. Ky aktivitet u organizua me rastin e 20 Majit, Dites Nderkombetare te Jetimeve. Ne kete aktivitet masiv sportivo artistik moren pjese rreth 500 femije te moshave  5-21 vjec, te cilet vinin nga shkollat 9-vjecare dhe te mesme si dhe nga shtepite e femijes ne Tirane, Durresi, Shkodra,Vlora,Lushnja, Kosova, Maqedonia dhe Ulqini, etj.

Raiffeisen Bank mbeshtet prej shume vitesh Shoqaten e Gjimnastikes Artistike Aerobike e cila ka organizuar me sukses kete aktivitet. Kete vit ky aktivitet mori nje vlere te vecante duke qene se perfshinte ne te edhe femijet jetime te cilet u bene pjese e performancave te shkelqyera gjate aktivitetit. Qellimi kryesor I tij ishte qe keta femije te njeheshin njesoj si femijet e tjere jo vetem ne kete dite te vecante per ta por gjithmone.Te gjithe femijet performuan ne zhanre te ndryshme te dancit artistik dhe aerobise duke sjelle performance fantastike.

 

Raiffeisen Bank do te vazhdoje mbeshtetjen e aktiviteteve te tilla, te cilat jane kthyer tashme ne  tradite per femijet e kryqytetit dhe me gjere.