Raiffeisen Bank sponsorizon rikonstruksionin e ambjenteve sportive te shkolles “18 Tetori”, Lushnje Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank nderohet me


30.9.2015

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar rikonstruksionin e ambjenteve sportive te shkolles “18 Tetori” ne Lushnje nje iniciative kjo e Ministrise se Zhvillimit Urban ne bashkepunim me Bashkine Lushnje.

Me kete rast, diten e marte ne 29 Shtator ne ambjentet e kesaj shkolle u organizua edhe nje ceremoni inaugurimi. Te pranishem ne kete ceremoni ishin Ministrja e Zhvillimit Urban, Znj. Eglantina Gjermeni Kryetari i Bashkise Lushnje, Z. Fatos Tushe, Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z. Christian Canacaris, nxenes e mesues te shkolles “18 Tetori”, Lushnje, etj.

 

Ne fjalen e tij pershendetese ne kete ceremoni, Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z. Christian Canacaris tha: “Jam shume i gezuar qe ndodhem sot ne kete ceremoni dhe shume i kenaqur qe shoh kete ambjent sportiv kaq te kendshem. Sektori i arsimit dhe veçanerisht projektet per shkollat kane qene gjithmone ne fokusin tone. Raiffeisen Bank do te vazhdoje te mbeshtese iniciativa te tilla te cilat kontribuojne ne edukimin dhe zhvillimin e nxenesve sepse ne besojme qe ju jeni ardhmja, ju jeni ata qe do te kontribuojne ne zhvillimin e metejshem te vendit”.

Gjate ceremonise te pranishmit i pershendeten edhe Ministrja e Zhvillimit Urban, Znj. Eglantina Gjermeni si dhe Kryetari i Bashkise Lushnje, Z. Fatos Tushe. Gjate fjales se tij, Z. Tushe falenderoi Raiffeisen Bank per mbeshtetjen e ketij projekti dhe me kete rast i dorezoi Drejtorit te Pergjithshem te Raiffeisen Bank Z. Christian Canacaris, “Çertifikaten e Mirenjohjes per kontributin ne komunitet”.