Raiffeisen Bank sponsorizon uniformat e reja te punonjesve te kujdesit shendetesor te QSUT


14.5.2014

Raiffeisen Bank vijon mbeshtetjen e saj ne sektorin e shendetesise. Pas dhurimit te materialeve spitalore per Repartin e Onkologjise prane QSUT, kete rradhe ka mundesuar uniformat e reja per sherbimin infermieror dhe ate mbeshtetes te QSUT.

Ne kuadrin e te gjithe masave per rritjen e etikes se sherbimit kundrejt qytetarit dhe krijimin e nje ambjeti sa me te mire per dhenien e sherbimeve mjekesore, Raiffeisen Bankne iu bashkua nismes se Drejtores se Qendres Nene Tereza per mbeshtetjen financiare te projektit per prodhimin e uniformave. Ky projekt u inaugurua sot ne ambjentet e QSUT ne kuadrin e Dites Boterore te Infermierise.

“Ne jemi te kenaqur qe u beme pjese e juaja ne kete dite te shenuar per komunitetin e infermiereve ne mbare boten me mbeshtetjen e projektit te prodhimit te uniformave per stafin infermieror dhe ate ndihmes”, tha Znj. Vilma Baçe, Drejtoresha e Divizionit te Marketingut dhe  Mardhenieve me Publikun, e cila ishte e pranishme ne ceremoni.

“Ne ne Raiffeisen Bank ndajme te njejtat vlera me ju, sherbimi ndaj qytareve eshte prioriteti yne dhe duhet bere me profesionalizem te larte dhe etike”, shtoi Znj. Baçe.

Ne aktivitetin e organizuar ishte i pranishem edhe Ministri i Shendetesise, Z. Ilir Beqja si dhe Drejtoresha e QSUT, Znj. Ogerta Manastirliu, te cilet pershendeten si dhe vleresuan me çmime për punën dhe performancën e tyre në ofrimin e kujdesit shëndetësor për pacientët një grup punonjësish të kujdesit infermieror pranë kësaj qendre.