Raiffeisen Invest mbeshte kopshtin “3 Ketrushat” ne Sarande


7.6.2017

Raiffeisen Invest dhe Bashkia Sarande kane inauguar ne 1 Qershor, kopshtin “3 Ketrushat”, i cili eshte kopshti me i ri qe iu shtua qytetit te Sarandes. Ky kopesht i ri do te plotesoje kerkesat dhe nevojat e shumta qe ka komuniteti i ketij qyteti per edukimin e femijeve.Raiffeisen Invest me kontributin e saj ka bere te mundur mobilimin e ketij kopshti.

Me kete rast u organizua edhe nje ceremoni inaugurimi ku moren pjese Z.John McNaughton, Anetar Bordi per Retailin ne Raiffeisen Bank dhe Kryetarja e Bashkise se Sarandes Znj. Floriana Koka, te cilet prene edhe shiritin ne pranine e te ftuarve.