Gjërat më të rëndësishme gjatë një udhëtimi, përveç karikuesit, janë miqtë dhe financat


4.8.2017

Miqtë i keni vetë merak, prandaj ne po ju japim disa sugjerime për financat.

E para është se ndoshta buxheti juaj nuk kap shifrat e çmimit të paketës apo udhëtimit turistik dhe pjesën tjetër mund ta mbuloni fare thjesht me KREDINË PERSONALE. https://www.raiffeisen.al/alb/page/kredi-personale/

Ndërkohë, për të shmangur mbajtjen e parave cash me vete, nuk keni një ide mjaft të qartë se deri në çfarë pike jeni me shpenzimet dhe a ja vlen vërtet një suvenir nëse nuk të mbetet më asgjë për të shpenzuar? Kjo zgjidhet mjaft thjesht nga smartphone juaj me RAIFFEISEN ON https://www.raiffeisen.al/alb/page/platforma-digitale-raiffeisen-on/ aplikacioni më praktik dhe më i qartë në përdorim ku shihni gjendjen e llogarive, mund te kryeni ndonje transferte, dhe nëse është koha për të paguar faturat, mund ta bëni ku do që jeni, por mbi të gjitha në udhëtim, gjendjen e kartës tuaj të kreditit, sepse përveç blerjeve, s’duhet të harroni edhe mundësinë e  tërheqjes cash (dihet që gjithmonë ka një super dyqan akulloresh ku nuk pranohen pagesa me kartë) prandaj ju duhet të jeni të mirë informuar si për KARTËN E KREDITIT https://www.raiffeisen.al/alb/page/karta-krediti/ ashtu edhe për KARTËN E DEBITIT https://www.raiffeisen.al/images/uploads/documents/Karta_Debiti_Individe.pdf

Në rast se jeni mahnotur kaq shume nga bukuria e vendit ku ndodheni dhe harroni portofolin me gjithë karta diku në park këtu gjeni informacionin qe ju nevojitet ne lidhje me SIGURINË E KARTAVE  https://www.raiffeisen.al/alb/page/siguria-e-kartave/ keni procedurat e anullimit/mbylljes së tyre menjëherë.

Por mbajeni më mirë mendjen tek gjërat pozitive dhe shijoni një udhëtim që urojmë ta mbani mend gjatë.