Raiffeisen Bank ne mbeshtetje te atyre qe nuk u tremben sfidave


11.7.2013

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar nje tjeter arritje te alpinisteve shqiptare. Pas ngjitjes me sukses te majes me te larte te botes, malit Everest, nje ekip me tre alpiniste shqiptare të Shoqatës Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana, ndermori iniciativen per ngjitjen e majes me të lartë të Kontinenetit të Amerikës se Veriut. Keshtu, ne 27 Qershor ekipi i perbere nga Iglin Shyti, Gerti Pishtari dhe Gjergji Bojaxhi arriten te ngjisin majen Denali, e cila njihet edhe per ererat e fuqishme dhe temperaturat shume te ulta. Pas majes Everest, flamuri shqiptar u valevit edhe ne majen Denali. Raiffeisen Bank i uron suksese ekipit ne sifdat e ardhshme. Me Raiffeisen Bank fitoni cdo sfide!