Bëhu pjesë e Lojës Promocionale

Bëhu SMART!

E ke tashmë aplikacionin Raiffeisen ON në celularin tënd? Ke një kartë debiti nga Raiffeisen Bank?

Hyr të paktën një herë në muaj në aplikacionin Raiffeisen ON, si edhe kryej një blerje me kartë (në pikat e shitjes ose on-line), dhe bëhu pjesë e Lojës Promocionale ku mund të fitosh një Electric Scooter ose një Smartphone.

 

Nuk e ke ende Raiffeisen ON në telefonin tënd? 

Bëhu SMART! Shkarko dhe aktivizo aplikacionin Raiffeisen ON, hyr të paktën një here në muaj në aplikacion, si edhe kryej një blerje me kartë (në pikat e shitjes ose on-line), dhe bëhu pjesë e Lojës Promocionale ku mund të fitosh një Electric Scooter ose një Smartphone.

Çdo muaj Raiffeisen Bank do të japi dy çmime klientët e saj, një për klientët që shkarkojnë dhe aktivizojnë për herë te parë aplikacionin Raiffeisen ON dhe një për klientët e saj që tashmë e kanë shkakuar dhe e përdorin aplikacionin Raiffeisen ON. 

*Loja Promocionale fillon më 1 shtator 2020 deri më 31 dhjetor 2020

Si bëhesh pjesë e Lojës Promocionale?

Raiffeisen Bank ka menduar të ofrojë çmime për dy kategori klientësh, një çmim për klientët e saj që e kanë shkarkuar Raiffeisen ON në mobile dhe një çmim për klientët e rinj që e shkarkojnë për herë të parë këtë aplikacion. 

Për t'u bërë pjesë e lojës promocionale mjafton të hyni të paktën një herë në muaj në aplikacionin Raiffeisen ON, dhe të kryeni brenda muajit një blerje me kartën e debitit të lëshuar nga Raiffeisen Bank. Blerjet me kartë nuk kanë një limit shume dhe konsiderohen të vlefshme për të qenë pjesë e shorteut si blerjet në pikat e shitjeve edhe ato on-line.  

Klientët e rinj kanë vetëm një hap më tepër për të qenë pjesë e shorteut duhet të shkarkojnë dhe aktivizojnë aplikacionin Raiffeisen ON në telefonin e tyre. 

Këtu mund të gjeni hapat që duhet të ndiqni për të qenë pjesë e komunitetit Raiffeisen ON. 

Çfarë fitohet?

Mund të fitoni një Electric Scooter ose një Smartphone. 

Në fund të çdo muaji do të mbildhen të dhënat për dy kategoritë e klientëve që kanë plotësuar kriteret për të qenë pjesë e lojës promocionale. Gjatë muajit pasardhës do të hidhet shorteu ku do të shpallen dy fitues një për klientët ekzistues dhe një për klientët e rinj Raiffeisen ON. 

Detajet e lojës promocionale janë të publikuara në dokumentin më poshtë "Rregullorja e Lojës Promocionale". 

Faqet më të vizituara