Dërgoni para

Nepermjet platformes dixhitale Raiffeisen ON, ju mund te kryeni te gjitha llojet e pagesave dhe transfertave qe ofrohen ne Deget e Raiffeisen Bank si dhe me shume… shume shpejt, ne cdo kohe dhe kudo qe ndodheni!

Perfituesit e mi

Per lehtesine tuaj, qe ne hyrjen e pare ne web Banka ju shfaq listen e perfituesve me te shpeshte ndaj te cileve keni kryer pagesa gjate vitit te fundit. Ne krah te cdo perfituesi keni opsionin “Paguaj”.

Paguaj

Mjafton te zgjidhni llogarine nga doni te dergoni para dhe me pas te perzgjidhni perfituesin.​

Paguaj Karten

Pagesa e detyrimit ose rritja e balances se disponueshme te kartes tuaj te kreditit nuk ka qene asnjehere me e thjeshte.

Paguaj faturat

​Mund te kryeni pagesen e faturave te utiliteve ne cdo kohe dhe ne pak hapa.

Dergoni para

Dergimi i parave brenda bankes, brenda vendit apo jashte mund te kryhet me pak hapa te thjeshte. Ne cdo pagese qe kryeni ju keni mundesine e ruajtjes se perfituesit.

Platforma Dixhitale Raiffeisen ON nuk ka limite për pagesat:

  • midis llogarive
  • pagesat e Utiliteteve/ Thesarit

Platforma ka limite për pagesat me të tretët në varësi të kanalit në të cilit kryhet pagesa dhe elementit të sigurisë që përdoret, sipas skemës më poshtë:

Raiffeisen ON Web

Elementi sigurise limiti/txn (eur) limiti ditor (eur) Autorizimi i pageses
sms otp 3,000 3,000 kod OTP me sms ne celular
mobile token 5,000 7,000 kod OTP nga mobile app
mobile cronto 15,000 20,000 skanim imazh me ngjyra kronto nga mobile app
HW Cronto 50,000 75,000 skanim imazh me ngjyra kronto nga pajisja HW

Raiffeisen ON Mobile

Elementi sigurise limiti/txn (eur) limiti ditor (eur) Autorizimi i pageses
mobile token 3,000 3,000 PIN i mobile APP

Faqet më të vizituara