Kursi Valutor

Me poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjensi të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.


Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

112.1

118.1

Monedha Evropiane

EUR

113.8

119.8

Dollar Kanadez

CAD

86.25

92.25

Frange Zviceriane

CHF

118.7

124.7

Paundi Britanik

GBP

135.7

141.7

Dollar Australian

AUD

77.8

83.8

Korone Suedeze

SEK

4.1

18.1

Korone Norvegjeze

NOK

4.85

18.85

Korone Daneze

DKK

8.75

22.75

Yen Japonez

JPY

0.5635

1.1635


Per shumat EUR 10,000 - 49,999
Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

113.6

116.6

Monedha Evropiane

EUR

115.3

118.3

Dollar Kanadez

CAD

87.75

90.75

Frange Zviceriane

CHF

120.2

123.2

Paundi Britanik

GBP

137.2

140.2

Dollar Australian

AUD

79.3

82.3

Korone Suedeze

SEK

4.1

18.1

Korone Norvegjeze

NOK

4.85

18.85

Korone Daneze

DKK

8.75

22.75

Yen Japonez

JPY

0.7135

1.0135

*Për klientët Individë Standart, Individë Premium dhe Biznese Mikro aplikohen kurset sipas shumave në tabela.
*Për shuma mbi 50,000 EUR ofrohet kurs preferencial.
*Për klientët Biznese Korporatë dhe SE ofrohet kurs preferencial në varësi të kërkesës.