Kursi Valutor

Me poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjensi të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.


Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

110.2

116.2

Monedha Evropiane

EUR

116.8

122.8

Dollar Kanadez

CAD

85.4

91.4

Frange Zviceriane

CHF

113.35

119.35

Paundi Britanik

GBP

138.15

144.15

Dollar Australian

AUD

76.75

82.75

Korone Suedeze

SEK

4.4

18.4

Korone Norvegjeze

NOK

4.65

18.65

Korone Daneze

DKK

9.1

23.1

Yen Japonez

JPY

0.5845

1.1845


Per shumat EUR 10,000 - 49,999
Lloji i monedhave
Kodi
Banka Blen
Banka Shet

Dollar Amerikan

USD

111.7

114.7

Monedha Evropiane

EUR

118.3

121.3

Dollar Kanadez

CAD

86.9

89.9

Frange Zviceriane

CHF

114.85

117.85

Paundi Britanik

GBP

139.65

142.65

Dollar Australian

AUD

78.25

81.25

Korone Suedeze

SEK

4.4

18.4

Korone Norvegjeze

NOK

4.65

18.65

Korone Daneze

DKK

9.1

23.1

Yen Japonez

JPY

0.7345

1.0345

*Për klientët Individë Standart, Individë Premium dhe Biznese Mikro aplikohen kurset sipas shumave në tabela.
*Për shuma mbi 50,000 EUR ofrohet kurs preferencial.
*Për klientët Biznese Korporatë dhe SE ofrohet kurs preferencial në varësi të kërkesës.