Familja e konsoliduar

Përmirësoni pozicionin tuaj financiar

Kjo është ndoshta faza më e rëndësishme . Ju mund të keni më pak detyrime për të shlyer, më shumë mundësi për kursime apo plane ambicioze investimi.

Në çfarëdo pozicioni që ndodheni , ne ofrojmë opsione të ndryshme investimesh dhe financimesh që do ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja.

Fondi i Investimit në LEK dhe EUR

Alternativa më e mirë dhe e përshtatshme për kursimet tuaja

Keni nevojë për financim

Jeni duke planifikuar të blini një shtëpi të dytë pranë fëmijëve apo një shtëpi për pushime?

Zgjidhni midis opsioneve që ne ofrojmë për kreditë për shtëpi dhe realizoni objektivin tuaj.

  • Kredi për shtëpi
  • Kredi hipotekore

Më shumë kohë të lirë në dispozicion për udhëtime dhe aktivitete?

Fëmijët tuaj jetojnë jashtë Shqipërisë dhe dëshironi tu bëni një vizitë?

  • Karta e Kreditit është një mjet i sigurt që ju ndihmon të kryeni pagesa, blerje dhe rezervime në të gjithë botën pa qenë e nevojshme të përdorni para cash. Ju do të ndiheni të sigurtë në udhëtimet tuaja kudo që ndodheni.
  • Kredi Konsumatore është një financim shtesë që ju ndihmon të përballoni disa shpenzime shtesë si biletat e udhëtimit apo akomodomin në hotel.

Faqet më të vizituara