FAQ Paketat

Pyetje të shpeshta

 • Si mund të aplikoj për paketë?
  • Nëse nuk jeni ende klient i bankës, ju mund të  aplikoni online nëpërmjet platformes MyRaiffeisen.al 

   Nëse jeni klient i bankës, drejtohuni në sportelet tona , me një dokument të vlefshëm identifikimi. Punonjesit tanë do tju drejtojnë të  zgjidhni paketën e përshtatshme për ju.

 • Si ta kuptoj cila është paketa e duhur për mua?
  • "Raiffeisen Start është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që ndjekin studimet e larta dhe i përkasin moshës 18-25 vjeç.

   Paga Progres është paketa e përshtatur për punonjësit që marrin pagën në Bankën Raiffeisen.

   Raiffeisen DIGI është paketa e përshtatur për klientët të cilët janë të apasionuar pas shërbimeve dixhitale, teknologjisë dhe inovacionit.

   Raiffeisen Relaks është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që kanë dalë në pension."

 • Si të kuptoj kushtet që aplikohen tek llogaria ime?
 • Jam student, cfare paketë është e përshtatshme për mua?
  • "Per ju qe ndiqni studimet e larta në Shqiperi dhe i përkisni moshës 18-25 vjeç paketa Raiffeisen Start është zgedhja e duhur për ju. Ofrohet pa komision mujor dhe ju përfitoni pa komision Llogari rrjedhëse, Kartë Debiti dhe platformën dixhitale RON.

   Paraqitu me dokument të vlefshëm identifikimi dhe vërtetim studenti për të aplikuar në degët tona! Për më shumë vizitoni Link_Paketat_Tarifat_Raiffeisen Star

 • Unë marr pagën në Bankë, cila është paketa e duhur për mua?
  • "Per të  gjithe klientët që marrin pagën në Bankën Raiffeisen , paketa Paga Progress është zgjidhja e duhur.

   Ofron kushte preferenciale për llogaritë rrjedhëse, kartat e debitit dhe transfertat e parave e shumë të  tjera.

   Por jo vetëm kaq. të gjithë klientët pagamarrës përfitojne kushte prefereciale për produktet e kredisë:

   Limit qarkullues deri në 5 paga mujore  i kombinuar në Overdraft dhe Kartë Krediti, ku Overdaft ofrohet pa komision administrimi dhe Karta e Kreditit me interes preferencial

   Kredi personale me normë interesi preferenciale dhe kushte lehtësuese

   Kredi hipotekore me normë interesi preferenciale dhe kushte lehtësuese

   Për më shumë vizitoni Link_Paketat_Tarifat_Paga Progress

 • Më pëlqejnë shërbimet online. Cila është paketa e duhur për mua?
  • "Për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, inovacionit dhe që kërkojnë mënyra të reja dhe komode bankingu, paketa Raiffeisen Digi ofron një kombinim të shkëlqyer të produkteve dhe shërbimeve. Përfitoni limite të larta për blerjet me kartën e debitit si edhe tansfertat në nisje në lek brenda vendit nga platforma dixhitale RON pa komision.

   Për më shumë vizitoni Link_Paketat_Tarifat_Raiffeisen Digi"

 • Si mund ta ndryshoj apo mbyll nje paketë?
  • "Paraqituni në sportelet e bankës për të  mbyllur apo ndryshuar paketën tuaj. Banka mund të bëjë ndryshimin automatik të  paketës tuaj vetëm në rast se:

    - paga juaj nuk kreditohet me në bankën tonë

   -  nëse ju nuk zotëroni produkte në Bankë dhe nuk kryeni asnjë veprim në llogarinë tuaj në 6 muajt e fundit

    

   Nëse ju nuk e gjetët pyetjen tuaj telefononi në Contact Center 00355 4 2381 381 ose Kontaktoni Asistenten Virtuale RONA           

Faqet më të vizituara