FAQ’S Kredi për Blerje Shtëpie

Gjeni ketu përgjigjjen e pyetjeve më të shpeshta nga klientët dhe nese keni pyetje të tjera, drejtohuni te :

 

  • Dega më e afërt e Raiffeisen Bank
  • Numri i telefonit: 00355 4 2381 381
  • Adresa e emailit: [email protected] 

Pyetjet e shpeshta për Kredi për Blerje Shtëpie

Zbulo më shumë

Llogaritesi

Sa mund të përballojë për të marrë hua?

Llogaritesi

Llogaritësi i kësteve mujore

Faqet më të vizituara