Funksionalitetet e sherbimit MPAY

Nepermjet platformes MPAY, ju mund te kryeni disa tipe pagesash nga telefoni celular dhe detyrimi do pasqyrohet vetem tek llogaria qe keni te lidhur me sherbimin!

Kontroll i Balancës

Kontrolloni në çdo moment gjëndjen e llogarisë tuaj bankare, të lidhur me shërbimin MPAY. Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni Kontroll i Balancës për të parë gjendjen e llogarisë tuaj.

Rimbushje Elektronike (TOP UP)

Rimbushni numrin tuaj me parapagesë ose çdo numër tjetër celulari me parapagesë. Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni Rimbush Kreditin e Celularit. Shtypni 1 për të rimbushur numrin tuaj dhe 2 ose 3 për të rimbushur një numër tjetër. Zgjidhni vlerën dhe konfirmoni rimbushjen. ​

Pagesë Faturash

​Paguani faturat utilitare nga celulari juaj, pa komision. Mund të paguani dhe faturat e të afërmve krahas faturave tuaja. Mjafton të hyni në menunë MPAY dhe më pas të zgjidhni Paguaj Faturat. Zgjidhni shërbimin dhe më pas vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni pagesën

Pagesa e Fatures se Energjise Elektrike

Ju do të keni mundësinë të paguani faturën e energjise elektrike pa komision shtesë, thjesht dhe shpejt nëpërmjet telefonit tuaj celular, duke aksesuar menunë MPAY dhe duke vendosur numrin e faturës që dëshironi të paguani.

Si mund të kryhet një pagesë e faturës së energjisë elektrike nga MPAY vetëm me 3 hapa?

1 - Telefononi #777#
2 - Zgjidhni 5. OSHEE nga menuja
3 - Vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni

Për më tepër, duke qenë klient i MPAY mund të regjistroheni edhe për shërbimin SMS Alert duke dërguar tek numri 55000 një SMS me tekst OSHEE (hapësirë) nr.kontratës (nr. kontratës në formatin p.sh.:TR1G123456789012) dhe çdo muaj do të merrni një mesazh njoftues me sms në celularin tuaj për faturën e re të energjise elektrike dhe mund ta paguani menjëherë duke konfirmuar me sms.

SMS Alert

MPAY ju njofton me një SMS për pagesën e faturave mujore. Pasi të keni aktivizuar shërbimin MPAY dërgoni me SMS në 55000 numrin e kontratës për faturat që dëshironi të njoftoheni.

Me SMS Alert pagesa e faturave bëhet edhe më e thjeshtë. Ju do të njoftoheni menjeherë në momentin që fatura mund të paguhet. Mjafton ti përgjigjeni SMS-së njoftuese për të kryer pagesën. ​

Abonimi ne Digitalb

Çdo klient i Bankës i regjistruar për MPAY do të ketë mundësinë të kryeje abonimet e Digitalb pa komision shtesë, thjesht dhe shpejt nëpërmjet telefonit të tij celular, duke aksesuar menunë MPAY dhe duke zgjedhur llojin e abonimit që dëshiron te paguaje.

Si mund të kryhet një abonim ne Digitalb nga MPAY vetëm me 3 hapa?

1 - Telefononi #777#
2 - Zgjidhni 6.Digitalb nga menuja
3 - Regjistroni Smartcard dhe zgjidhni abonimin qe deshironi

Faqet më të vizituara