Lounge

 

 

Bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm dhe kaloni një kohë të këndshme para nisjes në udhëtimet tuaja! Me shërbimin LoungeKey, ju mund të kaloni kohë në dhomat ekskluzive të pritjes.

 

Çfarë është LoungeKey?

Me shërbimin LoungeKey, kartëmbajtesit e kartave të kreditit Mastercard World dhe ata që udhëtojnë me ta, mund të përdorin shërbimet e më shumë se 1,200 ambienteve te LoungeKey të aeroporteve në 120 vende të botës si:

• përvoja gastronomike,

• internet / Wi-Fi, faks, telefon, TV

• dhoma të vogla për thirrje private

Sa kushton hyrja për klientët e Mastercard World Credit Card dhe personat e tjerë shoqërues që udhëtojnë me ta?

Si kartëmbajtës i kartës Mastercard World Credit të lëshuar nga Raiffeisen Bank Albania, ju keni të drejtën për një vizitë falas në vit në ambientet e Business Lounge dhe do të përfitoni një çmim preferencial vetëm sepse zotëroni një kartë krediti Mastercard World.

• Vizitat shtesë (brenda vitit) për kartëmbajtësit e kartave të kreditit Mastercard World: 24 € / person* në vend të 28 €

• për personat që shoqërojnë kartëmbajtësin:  24 €/ person në vend të 28 €

*Shënim: Tarifa e vizitave mund të jetë subjekt i ndryshimeve sipas çmimit të Mastercard.

 

Kush mund ta përdorë LoungeKey dhe si?

Shërbimet e ambienteve te Business Lounge mund të përdoren nga kartëmbajtësit që kanë një kartë krediti të vlefshme, pavarësisht nga linja ajrore apo klasa e biletës me të cilën udhëtojnë.

Nëse nuk keni krijuar ende një llogari në LoungeKey ju mund te krijoni llogarinë duke ndjekur hapat si më poshtë. Krijimi I llogarisë është opsional.

I. Regjistrohu me një kartë krediti Mastercard World në www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania  

II. Klikoni "Krijo llogarinë tuaj" për të futur informacionin e kartës suaj të kreditit, më pas klikoni "Vlereso" pasi të keni futur kodin tuaj të verifikimit.

III. Krijoni profilin tuaj në internet (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi)

Shkarkoni aplikacionin LoungeKey në smartphone tuaj nga App Store ose Play Store, ku mund të përdorni informacione të personalizuara pasi të identifikoheni.

Krijimi i një llogarie, ju ofron akses në sallë pritjeje përmes aplikacionit/kodit QR, akses në qindra oferta dhe oferta ekskluzive për zbritje në mbarë botën, mundësinë për të parë të drejtën e vizitave tuaja (sa vizita keni përdorur dhe sa keni mbetur) si edhe ju lejon për të parë se cilat salle keni vizituar.

Përpara se të udhëtoni kontrolloni gjithmonë:

• vlefshmërinë dhe gjendjen e kartës suaj të kreditit Mastercard World.

• disponueshmëria, orët e hapjes dhe shërbimet e salloneve LoungeKey në aeroport të përfshirë në udhëtim në aplikacionin celular LoungeKey ose në faqen e internetit www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania kushte specifike për sallonet e LoungeKey të përfshira në udhëtim.

Disa dhoma pritjeje mund të përcaktojnë numrin e njerëzve që qëndrojnë në dhomën e pritjes LoungeKey në të njëjtën kohë ose kohëzgjatjen maksimale të kohës ku mund të qëndrojnë, pas së cilës mund të rifuten. Këto vendosen veçmas nga çdo kamerier. Ju mund të gjeni rregulla specifike, kushte dhe më shumë informacion në kutinë e kërkimit.

Në aeroport, gjeni dhomën e pritjes LoungeKey, ku do të jeni në gjendje të:

• tregoni se dëshironi të përdorni LoungeKey

• Paraqisni kartën tuaj të kreditit Mastercard World

• Karta e kreditit do të kërkohet në dhomën e pritjes dhe vlefshmëria e saj do të kontrollohet me lexues karte, si dhe nëse mbajtësi i kartës dhe të ftuarit e tij/saj që udhëtojnë me të kanë të drejtë të hyjnë.

• Të gjitha shumat do të ngarkohen në llogarinë tuaj të kartës së kreditit dhe do të shfaqen në muajin në vijim pas vizitës së sallës.

 

INFORMACION I RENDESISHEM

Për të përdorur aplikacionin në telefonin tuaj, duhet të krijoni një profil në internet (emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi) në www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania .

Për të verifikuar vlefshmërinë e kartës, do të ketë një tarifë të përkohshme prej 1 dollarë në kartë, e cila do të rimbursohet (zakonisht brenda 10 ditëve të punës).

Në link www.loungekey.com/raiffeisenbankalbania/faq ju mund të gjeni pyetjet me të shpeshta (FAQ) rreth shërbimit LoungeKey.

Njoftojmë se as Raiffeisen Bank dhe as Mastercard nuk e kufizojnë numrin e të ftuarve që udhëtojnë me mbajtësin e kartës, por ambientet e pritjes rezervon të drejtën të rregullojë individualisht numrin e të ftuarve në dhomën e pritjes për komoditetin dhe sigurinë e të ftuarve.

 Në rast humbjeje ose vjedhje të kartës suaj të kreditit, njoftoni menjëherë bankë! Shërbimi ne LoungeKey mund të përdoret vetëm me një kartë krediti aktive.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi telefononi 00355 4 2227 262

Faqet më të vizituara