Karta e re Contactless dhe më e re Mastercard Debit nga Raiffeisen Bank Albania ju ofron një botë të re përfitimesh:

Kryeni Pagesa Contactless në mënyrë të shpejtë e komode për blerje të vogla brenda dhe sidomos jashtë vendit. Brenda vendit deri në 4,500 Lekë Pa PIN.

Kjo kartë ofrohet ne monedhë Lekë dhe Euro.

Imazh tërheqës dhe modern, printim me reliev, vlefshmëria 4-vjecare dhe pranueshmëria kudo në botë (kërkoni për logon MasterCard pranë çdo terminali pagese dhe ATM) e bëjnë një ndër produktet që nuk duhet të mungojë në portofolin tuaj.

Funksionalitetet e ofruara me këtë kartë janë:

 • Tërheqje me kartë në ATM në Shqipëri dhe jashtë vendit
 • Pagesa në pika shitje në Shqipëri dhe jashtë vendit (contactless & contact)
 • Depozitim parash në ATM
 • Ndryshim të PIN-it në ATM pa komision
 • CHIP & PIN si dhe shërbimi i sigurisë SecureCode për pagesat në Internet e bëjnë kartën tepër të sigurt.

Aplikimi PA KOMISION për kartën tuaj të re

 •  Rinovimi i kartës PA KOMISION
 •  Tërheqje parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION
 •  Blerje në POS brenda vendit PA KOMISION

Aplikimi për Kartë Debiti

 • Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë
 • Mjafton një mjet identifikimi dhe një Llogari Rrjedhëse në Lekë ose në Euro pranë Raiffeisen Bank
 • Ne do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

 

Na kontaktoni në Shërbimin telefonik 24/7, për të marrë më shumë informacion.

Ju ftojmë të aplikoni për këtë kartë të re terhëqëse pranë degës më të afërt!

Zbulo më shumë

Apliko online

Faqet më të vizituara