Platforma dixhitale Raiffeisen ON

FUNKSIONALITETE TË REJA

Në shërbimin Raiffeisen ON jane shtuar 3 funksionalitete të reja:

 

 • Rimbushje Elektronike – Mobile Top UP

Rimbushni numrin tuaj celular duke zgjedhur shumën e dëshiruar me anë të Raiffeisen ON. instruksione >>

 

 • Rregjistrimi i faturave utilitare

Rregjistroni kontratat e faturave utilitare dhe paguani ato më thjeshtë se kurrë. Detyrimi do t’ju shfaqet menjëherë pas rregjistrimit të numrit të abonentit. instruksione >>

 

 • Mesazh me Banken

Dërgoni dhe merrni mesazhe nga Banka. Një mundësi e re komunikimi në Raiffeisen ON. instruksione >>

 

 • Terminali Vetësherbim 24/7 Hyni në shërbimi më të ri mundësuar nga Raiffeisen Bank.

Hyrje e thjeshtë nëpërmjet kartës tuaj VISA Electron ose Mastercard. Shmangni rradhët e gjata, ky shërbim është më pranë jush me shërbimet kryersore që ju kërkoni.

 

 • Përmes funkisonalitetit të ri klentët biznes mund të paguajnë përmes platformës në formatin "një debi shumë kredi":

Paga

Bonus dhe përfitime të tjera

Qira dhe detyrime të tjera

Bursa

Leje lindje dhe raporte mjekësore

>>Zbulo më shumë

 

 • Upgrade me të drejta të plota në web nëpërmjet një veprimi me kartë debiti, për përdoruesit Individë (nuk ka kosto shtesë për përdoruesin)

 

 

Frymëzuar nga JU

 

Teknologjia më e re, e thjeshtë dhe e sigurtë, të cilën mund ta përdorni nga çdo kompjuter ose smartphone 24/7.

Me platformën Dixhitale Raiffeisen ON ju mund të kryeni veprimet e mëposhtme nëpërmjet kompjuterit, smartphone-it ose tabletit tuaj pa qenë nevoja të paraqiteni në sportelet e bankave:

 • regjistroheni online
 • krijoni vetë kredencialet tuaja
 • kontrolloni llogaritë, kursimet dhe kreditë në kohë reale
 • transferoni para midis llogarive personale
 • përdorni listen e perfituesve tuaj
 • kryeni transferta brenda dhe jashtë vendit
 • paguani lehtësisht faturat
 • paguani detyrimin ose rrisni balancën e disponueshme të kartës tuaj të kreditit me një klik
 • hyni në aplikacionin mobile vetëm me një PIN

Terminali Vetësherbim 24/7

Terminali Vetësherbim 24/7 ju mundëson

 • Kontroll të llogarive tuaja
 • Transferta parash
 • Pagesa të faturave dhe të kartës se kreditit

 

Hyni me anë të kartës tuaj “Mastercard” dhe “VISA Electron”

Hyni me anë të kartës tuaj “Mastercard” dhe “VISA Electron” dhe mund të keni një pasqyrë të plotë të kartave dhe të llogarive tuaja:

 • Balancën e kartave tuaja / balancën e llogarive tuaja
 • Historikun e veprimeve të kartës / historikun e veprimeve në llogari
 • Faturat mujore të kartës së kreditit / lëvizje të llogarisë

 

Paguani faturat

Vetëm në pak sekonda ju do të mund të paguani faturat tuaja mujore  

 • Faturën e energjisë elektrike
 • Faturën e ujësjellësit
 • Gjobat e makinave
 • Faturën mujore për kompanitë celulare

 

Transferoni dhe dërgoni para

Transferoni dhe dërgoni para më thjeshtë se asnjëherë

 • Paguani detyrimin e kartës tuaj të kreditit
 • Transferoni para midis llogarive personale
 • Dërgoni para në cdo llogari ne Raiffeisen Bank  
 • Dërgoni para në cdo bankë brenda Shqipërisë

 

Printoni lëvizje të llogarisë tuaj dhe vërtetim debitimi pas cdo pagese të kryer

 • Zgjidhni periudhën e kërkuar dhe shikoni ose printoni lëvizje të llogarive tuaja
 • Printoni vërtetim debitimi pas cdo pagese të kryer
 • Shikoni ose printoni lëvizje të kartës suaj të kreditit

Raiffeisen ON

Benefitet tuaja

Pa komision aplikimi / mujor per perdorimin e sherbimit.

Kontrolloni balancen e llogarive dhe transaksionet tuaja ne kohe reale, 24 ore 7 dite te javes.

Nuk eshte e nevojshme te drejtoheni ne deget e Bankes apo kompanive utilitare

Nepermjet Online Banking nga smartphoni juaj, mjafton te ruash detajet e nje pagese te meparshme dhe mund te dergosh para tek i njejti perfitues vetem nepermjet 3 hapave te shpejta.

Teknologjia me e fundit aplikuar ne te gjithe platformen, qe ju te jeni te qete dhe mjaft te sigurte per cdo veprim te kryer.

Veçoritë

Faqet më të vizituara