Platforma dixhitale Raiffeisen ON

FUNKSIONALITETE TË REJA

Aplikim për kartë Debiti

 

Apliko tani per karte debiti pa vizituar deget e bankes sone! Apliko nëpërmjet aplikacionit Raiffesien ON.

Hyr tani në aplikacion, kliko opsionin "Aplikim kartë debiti", plotëso detajet dhe aplikimi u krye me sukses!

Bëje të përditshmen më të thjeshtë, zgjidh kartën e debitit. Tashmë Contactless!

Aplikimi është i thjeshtë dhe i shpejtë. Mjafton një një Llogari Rrjedhëse ne Leke ose Euro pranë Raiffeisen Bank. Ne do t’ju njoftojmë me SMS sapo karta juaj të jetë gati.

Avantazhet e ofruara me këtë kartë janë:

Pagesa contactless kudo ku eshte e mundur. Blerje në POS brenda vendit PA KOMISION. Tërheqje dhe Depozitim parash në ATM-të e Raiffeisen Bank PA KOMISION

Ndryshim të PIN-it në ATM pa komision. CHIP & PIN si dhe shërbimi i sigurisë 3DS për pagesat në Internet e bëjnë karten e debitit nga Raiffeisen Bank tepër të sigurte.

 
 
 

KUIK ne RON- Pagesa me ane te numrit te telefonit ne brëndësi të aplikacionit Raiffeisen ON.

 

Mënyra më e thjeshtë për të transferuar para tashmë dhe në brendësi të aplikacionit Raiffeisen ON.

Kliko KUIK në Raiffeisen ON. Tani mund të DËRGONI dhe MERRNI para menjëherë.  Dërgojini para gjithëkujt në Listën tuaj të Kontakteve që përdorin KUIK

Hapi 1. Vendos Shumën 

Hapi 2. Zgjidh përfituesin nga lista e kontakteve

Hapi 3. Dërgo

Mendimi Juaj

Nëse jeni përdorues i platformës dixhitale Raiffeisen ON, ju lutemi merrni një moment dhe na tregoni për përvojën tuaj duke klikuar këtu: https://www.raiffeisen.al/survey/alb

Raiffeisen ON

Benefitet tuaja

Pa komision aplikimi / mujor per perdorimin e sherbimit.

Kontrolloni balancen e llogarive dhe transaksionet tuaja ne kohe reale, 24 ore 7 dite te javes.

Nuk eshte e nevojshme te drejtoheni ne deget e Bankes apo kompanive utilitare

Nepermjet Online Banking nga smartphoni juaj, mjafton te ruash detajet e nje pagese te meparshme dhe mund te dergosh para tek i njejti perfitues vetem nepermjet 3 hapave te shpejta.

Teknologjia me e fundit aplikuar ne te gjithe platformen, qe ju te jeni te qete dhe mjaft te sigurte per cdo veprim te kryer.

Funksionalitete te tjera:

 • Regjistrim Online (Android/IOS) – Sign Up

Regjistrimi Online ne platformen Raiffeisen ON, do te mund te kryet edhe vetem nepermjet Mobile Android / IOS. Nga ky moment, ju jepet mundesia te regjistrohet ne platformen R-ON (Web & Mobile) vetem ne 2 hapa - ate te krijimit te emrit te perdoruesit, fjalekalimit dhe PIN 4-shifror - duke u regjistruar online nepermjet aparatit Mobile. Nese deshironi te aktivizoni platformen R-ON ne Mobile dhe jo Web, mjafton qe te kaloni Hapin e krijimit te emrit te perdoruesit, fjalekalimit dhe te krijoni Kodin PIN 4-shifror. Instruksione >>

 

 • Fondet e Investimeve

Nepermjet funksionalitetit “Investime”, ju keni mundesi te shikoni dhe te monitoroni ne kohe reale ecurine e Investimeve tuaja.  Per cdo Fond Pensioni dhe Fond Investimesh (Fondi Prestigj, Invest Euro & Vizion) ne te cilen keni investuar, do te keni mundesine te veirfikoni balancen, numrin e kuotave, cmimin e kuotave dhe kthimin nga investimi. Ky funksionalitet do te ofroje dhe shfaqjen e gjithe transaksioneve te kryera ne lidhje me blerjet apo shitjet e kuotave te Fondit te Investimeve. Instruksione >>

 

 • Paguaj Karten (detyrimin minimal ose total)

Nga sot, ju keni mundesine te paguaj Karten e Kreditit nepermjet 2-opsioneve; duke shlyer detyrimin minimal (5% e detyrimit te Kartes) te llogaritur dhe te shfaqur ne platforme, ose duke shlyer shumen totale te detyrimit te Kartes. Instruksione >>

 

 • Rimbushje Elektronike – Mobile Top UP

Rimbushni numrin tuaj celular duke zgjedhur shumën e dëshiruar me anë të Raiffeisen ON. instruksione >>

 

 • Rregjistrimi i faturave utilitare

Rregjistroni kontratat e faturave utilitare dhe paguani ato më thjeshtë se kurrë. Detyrimi do t’ju shfaqet menjëherë pas rregjistrimit të numrit të abonentit. instruksione >>

 

 • Mesazh me Banken

Dërgoni dhe merrni mesazhe nga Banka. Një mundësi e re komunikimi në Raiffeisen ON. instruksione >>

 

 • Përmes funkisonalitetit të ri klentët biznes mund të paguajnë përmes platformës në formatin "një debi shumë kredi":

Paga

Bonus dhe përfitime të tjera

Qira dhe detyrime të tjera

Bursa

Leje lindje dhe raporte mjekësore

>>Zbulo më shumë

 

 • Upgrade me të drejta të plota në web nëpërmjet një veprimi me kartë debiti, për përdoruesit Individë (nuk ka kosto shtesë për përdoruesin)

 

Frymëzuar nga JU

Teknologjia më e re, e thjeshtë dhe e sigurtë, të cilën mund ta përdorni nga çdo kompjuter ose smartphone 24/7.

Me platformën Dixhitale Raiffeisen ON ju mund të kryeni veprimet e mëposhtme nëpërmjet kompjuterit, smartphone-it ose tabletit tuaj pa qenë nevoja të paraqiteni në sportelet e bankave:

 • regjistroheni online
 • krijoni vetë kredencialet tuaja
 • kontrolloni llogaritë, kursimet dhe kreditë në kohë reale
 • transferoni para midis llogarive personale
 • përdorni listen e perfituesve tuaj
 • kryeni transferta brenda dhe jashtë vendit
 • paguani lehtësisht faturat
 • paguani detyrimin ose rrisni balancën e disponueshme të kartës tuaj të kreditit me një klik
 • hyni në aplikacionin mobile vetëm me një PIN

Terminali Vetësherbim 24/7

Terminali Vetësherbim 24/7 ju mundëson

 • Kontroll të llogarive tuaja
 • Transferta parash
 • Pagesa të faturave dhe të kartës se kreditit

 

Hyni me anë të kartës tuaj “Mastercard” dhe “VISA Electron”

Hyni me anë të kartës tuaj “Mastercard” dhe “VISA Electron” dhe mund të keni një pasqyrë të plotë të kartave dhe të llogarive tuaja:

 • Balancën e kartave tuaja / balancën e llogarive tuaja
 • Historikun e veprimeve të kartës / historikun e veprimeve në llogari
 • Faturat mujore të kartës së kreditit / lëvizje të llogarisë

 

Paguani faturat

Vetëm në pak sekonda ju do të mund të paguani faturat tuaja mujore  

 • Faturën e energjisë elektrike
 • Faturën e ujësjellësit
 • Gjobat e makinave
 • Faturën mujore për kompanitë celulare

 

Transferoni dhe dërgoni para

Transferoni dhe dërgoni para më thjeshtë se asnjëherë

 • Paguani detyrimin e kartës tuaj të kreditit
 • Transferoni para midis llogarive personale
 • Dërgoni para në cdo llogari ne Raiffeisen Bank  
 • Dërgoni para në cdo bankë brenda Shqipërisë

 

Printoni lëvizje të llogarisë tuaj dhe vërtetim debitimi pas cdo pagese të kryer

 • Zgjidhni periudhën e kërkuar dhe shikoni ose printoni lëvizje të llogarive tuaja
 • Printoni vërtetim debitimi pas cdo pagese të kryer
 • Shikoni ose printoni lëvizje të kartës suaj të kreditit

Veçoritë

Faqet më të vizituara