Shkarko dhe Aktivizo App

Tashmë nëpërmjet aplikacionit mobile Raiffeisen ON, vetëm me disa klikime në celularin tuaj do mundësohet kryerja e transaksioneve bankare në çdo kohë dhe kudo që ndodheni.

Shkarkoni tani aplikacionin mobile te Raiffeisen Bank

Funksionon për çdo aparat smartphone, Android (versioni 4.4+) iOS (versioni 8+).

Për të aktivizuar aplikacionin mobile Raiffeisen ON në celularin tuaj, ju duhet të ndiqni vetëm disa hapa të thjeshta…

 • Futuni në faqen e internetit https://24.raiffeisen.al dhe logohuni me kredencialt tuaja (emër përdoruesi & fjalëkalim)
 • Në menunë “Aplikacioni mobile” në të majtën e ekranit tuaj, klikoni butonin “Aktivizo”
 • Një mesazh me kodin e aktivizimit 6 shifror do t’iu vijë nga Raiffeisen Bank në celular
 • Vendoseni direkt kodin e aktivizimit në fushën përkatëse në ekranin e kompjuterit tuaj
 • Një imazh QR do gjenerohet në ekran
 • Futuni tek aplikacioni mobile që keni shkarkuar dhe instaluar në celularin tuaj
 • Poshtë në menunë “Mobile” klikoni butonin “Aktivizo Mobile”
 • Do t’iu duhet t’i përgjigjeni pyetjes nëse doni t’i jepni aksesin e kamerës aplikacionit mobile apo jo
 • Pasi të keni miratuar këtë proces, do hapet kamera e celularit dhe do duhet ta drejtoni nga ekrani i kompjuterit tuaj për skanimin e imazhit QR
 • Skanimi do kryet me sukses dhe në celular do ju kërkohet të krijoni një PIN 4-shifror
 • Përseriteni edhe njëherë PIN-in që futet për arsye sigurie
 • Një mesazh do ju shfaqet në ekran për të konfirmuar se aplikacioni mobile u aktivizua në mënyrë të suksesshme.

 

URIME…Tani jeni gati të hyni dhe te eksploroni aplikacionin mobile më inovativ të sistemit Bankar në Shqipëri.

Kini parasysh:Nëpërmjet PIN-it që do krijoni ju do keni mundësi te logoheni në aplikacionin mobile, autorizoni transferta të kryera nga aplikacioni mobile apo të krijoni fjalëkalime njëpërdorimshe për autorizimin e transfertave të kryera nga kompjuteri juaj.

Faqet më të vizituara