​​​​​​​Sigurimi në udhëtim

Sigurimi në udhëtim ju dëmshpërblen në rast të:

  1. Humbje aksidentale e jetës
  2. Humbje e përkohshme e bagazheve
  3. Vonesa në udhëtim ose humbja e kontaktit, shpërblim në para për person në rast se nisja vonohet më shumë se 6 orë.
  4. Kartëmbajtësit e kartës së kreditit Mastercard World do të përfitojnë nga konsultimi mjekësor/shëndetësor nëpërmjet Teleshendet

Si të përfitosh nga Teleshëndet?

Kartëmbajtësi duhet të krijojë një profil duke plotësuar të dhënat personale dhe më pas të aktivizojë paketën Teleshendet me përfitimet e mëposhtme:

-Komunikimi me mjekun 24/7

-Receta mjekësore në internet

-Kartë mjekësore online

 

Lutemi ndiqni hapat sipas manualit pdf për të instaluar aplikacionin Teleshëndet.

Faqet më të vizituara