Skano dhe paguaj

Shërbimi më i ri inovativ ofruar nga banka Raiffeisen, ju ofron mundësinë për të paguar nëpërmjet aplkikacionit Raiffeisen ON në një numër të gjërë tregtarësh dhe dyqanesh brenda vendit.

Mënyra më e lehtë dhe e shpejtë duke skanuar një imazh QR te krijuar gjatë pagesës, për të kryer te gjitha blerjet tuaja vetem ne pak sekonda.

Ne jemi të parët në Shqipëri qe e ofrojmë këtë risi, dhe vijmë gjithmonë më prane jush me inovacione te vazhdueshme.

Ky shërbim ofrohet falas për të gjithë klientët individë.


Disa përfitime thelbësore:

 

 • Transferimi i menjëhershëm dhe i sigurt i pagesës nga llogaria e klientit në llogarinë e tregtarit
 • Komisione më të ulëta në krahasim me pagesat me kartë
 • Verifikimi i pagesës në kohë reale dhe raport analitik i transaksioneve
 • Multi funksional (ECR, E-Commerce, EFT POS, Mobile)
 • Mund të integrohet direkt ne pikat e shitjes te tregtarëve
 • Limite më të larta në përdorim
 • Rreziku më i ulët i mashtrimit


Cilat industri mund të përdorin këtë shërbim:

 

 • Të gjithë dyqanet e shitjeve (Retail)
 • Bar dhe Restorante
 • e-Commerce
 • Tregtarët e hidrokarbureve
 • Distribucioni
 • Etj.
 
Mos e humbit mundësinë e ofrimit të këtij shërbimi inovativ në biznesin tuaj. Zgjidh një nga mundësitë për të përfituar dhe për tu bërë pjesë e ketij inovacioni.

Kontakto menjëherë: Agjentin e marrëdhënies me klientin.
Dërgo menjëherë email në adresen: inf[email protected]  
Telefono tani në numrin: +355 4 2381 381 


Disa nga tregtarët qe e ofrojnë aktualisht këtë sherbim:

 

o    Spar  –  Qendra tregtare TEG dhe QTU
o    Neptun  –  Qendra tregtare TEG
o    Shpresa AL  –  Të gjitha dyqanet dhe online https://shop.shpresa.al/
o    Aladini  –   Online tek   https://aladini.al/
o    Globe Shop  –  Qendra tregtare GLOBE
o    Max Optica  –  Qendra tregtare QTU & Sheshi “Wilson”
o    Arteg  –  Qendra tregtare TEG dhe Qendra tregtare Kristal
o    MAC (Orbico)  –  Rruga: Sami Frashëri
o    Anais  –  Dyqani rr. Elbasanit
o    Miniso  (Mirage Retail And Consulting)  –  Qendra tregtare QTU
o    Buy Smart Store - Rruga e Kavajes
o    Alviero Martini  –  Të gjitha dyqanet
o    American Fitness –  Rruga e Kavajës, Pallati pranë Tregut ''Lana Park''
o    Avatars  –  Online tek http://avatars.al/
o    PC Store –  Rruga e Dibres
o   Mango – Qendra tregtare TEG dhe QTU
o   Okaidi – Qendra tregtare TEG dhe QTU, Dyqani Rruga Myslym Shyri
o   Springfield – Qendra tregtare TEG
o   Cortefiel – Qendra tregtare TEG
o   Prenatal  – Qendra tregtare TEG
o   Parfois  – Qendra tregtare TEG dhe QTU
o   Carpisa – Qendra tregtare TEG dhe QTU, Dyqani Rruga Myslym Shyri
o   Women'Secret  – Qendra tregtare TEG
o   Geox – Qendra tregtare TEG dhe QTU
o   Sun Wellnes Center dhe Sun Fit - Kodra e Diellit
o   Jumbo - Qendra tregtare TEG dhe QTU
 

 

 

Çfarë ju ofrojmë gjatë instalimit:

 

 • Rregjistrimi i parametrave të tregtarit në sistemin OpenPay (Skano & paguaj)
 • Konfigurimi I parametrave të komunikimit
 • Lidhja në distancë me platformën e OpenPay duke përdorur Aplikacionin OpenPay
 • Ndihma në distancë për t'u lidhur me platformën e OpenPay duke përdorur eCommerce
 • Krijimi i llogarisë tregtare në Portalin OpenPay dhe dërgimi i kredencialeve në mënyrë të sigurtë me email / sms
 • Trajnim për shërbimin dhe materiale të ndryshme trajnimi
 • Ndihma telefonike për tregtarin
 
 

Tarifa dhe Komisione për Tregtarët:

 
  Tarifa e instalimit te sistemit OpenPay tek tregtari / per pike shitje (per e-Commerce ose aplikacion Mobile) 
       1200 LEK                
*Shenim: Ne kete cmim nuk jane perfshire instalimet fizike apo vizitat nga OpenPay tek vendodhja fizike e Tregtarit.
 
  Tarife fikse / per pike shitje.
  Kjo tarife fikse do te aplikohet vetem nese numri total mujor i pagesave nga OpenPay eshte me i   vogel se 20 veprime.
  350 ALL
  Komisioni per Aplikacionin Mobile te tregtarit
Min 0.50 %, Max 1.25%  (i negociueshem dhe % mbi volumit te shitjes se Tregtarit
  Komisioni per pagesat integruar ne POS
Min 0.50 %, Max 1.25%  (i negociueshem dhe % mbi volumit te shitjes se Tregtarit
  Komisioni per pagesat nga eCommerce
Min 0.50 %, Max 1.25%  (i negociueshem dhe % mbi volumit te shitjes se Tregtarit
   *Shenim: Te gjitha tarifat jane me T.V.SH.

 

 

Zbulo më shumë

Faqet më të vizituara