Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë kontaktoni në numrin +355 4 2381090 Ext: 1084 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected]

Kërkoni

ALL ALL

Bodrum 430 ne Shengjin

Shengjin, Lezhe

119.62m²
Sipërfaqja

Bodrumi 430 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe dhe  ka siperfaqe 119.62 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Ndertesat janë realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarace, me fasada te suvatuara dhe të lyera nga të gjitha anët, te pajisura me ashensor.

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Bodrum 425 ne Shengjin

Shengjin, Lezhe

119.62m²
Sipërfaqja

Bodrumi 425 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe dhe  ka siperfaqe 119.62 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Ndertesat janë realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarace, me fasada te suvatuara dhe të lyera nga të gjitha anët, te pajisura me ashensor.

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Bodrum 431 ne Shengjin

Shengjin, Lezhe

115m²
Sipërfaqja

Bodrumi 431 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe, ka siperfaqe 115 m2 dhe ndodhet  ne kullen 1.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Toke are ne fshatin Lagje e re, Tirane

Lagj e re, Tirane

7070m²
Sipërfaqja

Prona Toke Are ndodhet ne fshatin Lagjia e Re, Tirane.

Toka ka siperfaqe 7070 m2 dhe eshte distancuar rreth 1.6 km nga Komuna Ndroq.

Zona ne te cilen ndodhet prona eshte nje zone rurale me orientim te nderthurur banimi, sherbimi dhe bujqesor.

Objektet me orientim banimi jane te llojit vila 2 - 4 kat dhe shtepi banimi te rikonstruktuara apo ndertuar ne vitet e fundit.

Prona Toke Are ndodhet ne nje zone me reliev fushor, e pozicionuar me akses te drejteperdrejte me rrugen nacionale Tirane – Durres.

Toka ka nje konfiguracion te rregullt gjeometrik ne trajte trapezi.

Toka eshte pjeserisht e rrethuar dhe pjeserisht jo. Siperfaqja e rrethuar e tokes eshte rreth 2300.0 m² dhe ishte e mbjelle me peme frutore dhe produkte te ndryshme bujqesore. Rrethimi ishte e i realizuar me rrjete teli te mbeshtetur ne koloncina b/a.

Siperfaqja e mbetur e tokes prej rreth 4770.0 m², ishte e parrethuar dhe ishte e mbuluar nga gjelberim barishtor.

Apartament 1+1 ne Shengjin (441)

Shengjin, Lezhe

2
dhomat

1
Banjo

53.2m²
Sipërfaqja

Apartamenti 441 ndodhet ne katin 3 te nje pallati, pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Ndertesat janë realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarace, me fasada te suvatuara dhe të lyera nga të gjitha anët, te pajisura me ashensor. Ne çdo kat ka nga 6 apartamente banimi te vendosur ne te njejtin nivel.

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Apartamenti 441 ka siperfaqe 53.2 m2, eshte1+1 dhe perbehet nga nje ambjent ndenje dhe gatimi, nje dhome gjumi, koridor, tualet dhe një ballkon i cili komunikon me ambjentin e ndenjes. Dyert jane pjesersiht druri dhe pjeserisht duralumini. Dritaret jane duralumini, gjithashtu. Dyert e hyrjeve jane te blinduara. Tualetet jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qeramike, me paisjet hidrosanitare te nevojshme.

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Apartament 1+1 ne Shengjin (438)

Shengjin, Lezhe

2
dhomat

1
Banjo

53.6m²
Sipërfaqja

Apartamenti 438 ndodhet ne katin 6 te nje pallati, pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Ndertesat janë realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarace, me fasada te suvatuara dhe të lyera nga të gjitha anët, te pajisura me ashensor. Ne çdo kat ka nga 6 apartamente banimi te vendosur ne te njejtin nivel.

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Apartamenti 438 ka siperfaqe 53.2 m2, eshte1+1dhe perbehet nga nje ambjent ndenje dhe gatimi, nje dhome gjumi, koridor, tualet dhe një ballkon i cili komunikon me ambjentin e ndenjes. Dyert jane pjesersiht druri dhe pjeserisht duralumini. Dritaret jane duralumini, gjithashtu. Dyert e hyrjeve jane te blinduara. Tualetet jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qeramike, me paisjet hidrosanitare te nevojshme.

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Apartament 1+1 ne Shengjin (419)

Shengjin, Lezhe

2
dhomat

1
Banjo

53.2m²
Sipërfaqja

Apartamenti 419 eshte pjese e nje kompleksi banimi prej 4 ndërtesash shumekateshe.

Ndertesat jane te organizuara me bodrume dhe garazhe ne katin nentoke, ne katin perdhe ka njesi sherbimi dhe katet e tjera jane apartamente banimi.  Ndertesat janë realizuar me konstruksion betonarme, mbuluar me tarace, me fasada te suvatuara dhe të lyera nga të gjitha anët, te pajisura me ashensor. Ne çdo kat ka nga 6 apartamente banimi te vendosur ne te njejtin nivel.

Kompleksi i pallateve ndodhet ne nje distance rreth 220m nga vija bregdetare. 

Apartamenti 419 ka siperfaqe 53.2 m2, eshte1+1 dhe perbehet nga nje ambjent ndenje dhe gatimi, nje dhome gjumi, koridor, tualet dhe një ballkon i cili komunikon me ambjentin e ndenjes. Dyert jane pjeserisht druri dhe pjeserisht duralumini. Dritaret jane duralumini, gjithashtu. Dyert e hyrjeve jane te blinduara. Tualetet jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qeramike, me paisjet hidrosanitare te nevojshme.

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.

Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit. Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt, territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme. 

Truall dhe ndertese ne Marikaj, Vore

Marikaj, Vore

4
dhomat

1
Banjo

5028m²
Sipërfaqja

Prona ne fjale perbehet nga Truall dhe Ndertese. 

Prona ndodhet ne nje zone me reliev fushor, me akses te drejtperdrejte ne anen lindore te saj me Autostraden Tirane-Durres. Rrethimi i prones ne kufirin perendimor dhe jugor eshte me mur blloqe betoni me lartesi rreth 1.5 m, ndersa ne anen veriore dhe lindore me mur beton arme 1.0 m lartesi.

Hyrja ne prone realizohet ne kufirin jug-lindor te saj dhe eshte e pajisur me dere rreshqitese metalike me gjeresi 15.0 m

Mbi truall eshte ndertuar nje objekt 2 kate me sip.gjurme = 44.23 m2. Fasada e tij eshte e veshur me llamarine te xinguar dhe e perbere nga vetrata xhami masiv cilesor me veshje anesore duralumini.  Konstruksioni i nderteses eshte me themele plinta beton/arme dhe kolona dhe trare metalik. Mbulimi i struktures ishte realizuar me panele sanduic. Hyrja ne ndertese realizohet nepermjet hyrjes ne fasaden kryesore drejtperdrejt nga sheshi perpara saj, jashte rrethimit, gjithashtu dhe nga hyrja ne anen perendimore nepermjet sheshit te brendshem te prones. Te dyja hyrjet jane te pajisura me dyer duralumini kombinuar me xham te cilesise se mire.

Zona ne te cilen ndodhet prona ka karakter kryesisht industrial dhe komercial.

Ndertimet e zones jane kryesisht ndertesa me karakter industrial, komercial dhe tregtare si te tipit: kapanone dhe magazina industriale 1-2 kat, si dhe disa shtepi banimi.

Infrastruktura rrugore eshte ne gjendje te mire teknike.   

Njesi tregetare ne Linze, Tirane (109m2)

Linze, Tirane

1
dhomat

1
Banjo

109m²
Sipërfaqja

Prona ndodhet në katin përdhe të një pallati të ri 7 katësh+1 kat bodrum, që ndodhet në Linzë, të qytetit të Tiranës. 

Prona lokalizohet rreth 1.30 km në anën verilindore të Kinostudios, rreth 330 m në anën  jugperëndimore të “Dajti Ekspres”, rreth 950 m në anën verilindore të “Tv Klan” dhe rreth 300 m në veri të Restorant “Freskut”.

Pallati në të cilin bën pjesë prona është pjesë e pallateve të reja të ndërtuara në vitin 2009 në Linzë, të qytetit të Tiranës.

Njesia është e orientuar në anën perëndimore,  përbëhet nga 1 ambjent shërbimi dhe 1 tualet dhe ka sipërfaqe të totale prej 109 m2. 

Rifiniturat:

Muret dhe tavani janë të suvatuar dhe të lyer me bojë me ngjyrë të bardhë.

Dyshemeja e të gjitha ambjenteve është e shtruar me pllaka gresi me ngjyrë bezhë me përmasa 25x25 cm.

Dera hyrëse në pronë është prej duralumini e kombinuar me xham masiv.

Tualeti është i shtruar me pllaka gressi me ngjyrë gri në formë rombike me përmasa 25x25 cm dhe i veshur me pllaka gressi me ngjyrë gri dhe të bardhë deri në lartësinë 2.20 m, si dhe është i pajisur me pajisjet h/sanitare të nevojshme.

Dera e tualetit është prej duralumini me ngjyrë të bardhë me gjerësi 0.70 m.

Infrastrukura e zonës në përgjithësi është në gjëndje të mirë dhe të mirëmbajtur. Rrugët kryesore dhe dytësore të zonës janë të shtruara dhe të asfaltuara. Rruga dytësore që kalon në anën lindore të pallatit ku ndodhet prona dhe mundëson aksesin e saj në rrugën kryesore “Sotir Caci” në një distancë prej rreth 430 m është e shtruar dhe e asfaltuar.

Infrastuktuara e brendshme e kompleksit paraqitej në gjëndje të mirë me sipërfaqe të shtruara me beton dhe të gjelbëruara.

Njesi tregetare ne Golem, Kavaje (305-162+2-N1)

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

1
dhomat

1
Banjo

50.35m²
Sipërfaqja

Prona 305/162+2-N1 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).

Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.

Njesia 305/162+2-N1 ndodhet në ndertesen ne veri te kompleksit, katin perdhe; me orientim nga jugu. 

Hyrja realizohet nepermjet sheshit funksional te nderteses. Sipërfaqja e regjistruar e njesise eshte 50.35M2.  

Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe.

Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.

Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.

Faqja 2 nga 12 faqe  < 1 2 3 4 >  Last ›