ALL ALL

m2 m2

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike [email protected] Të gjitha shpenzimet dhe taksat në lidhje me shitblerjen e pronave dhe detyrimet e prapambetura për çdo pronë (nëse ka) janë në ngarkim të blerësit.

Truall dhe Ndërtesë

Përmet

631.88m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Korcë

2,700,000 ALL

1675m²

Rezervuar

Apartament

Fier

2,250,000 ALL

70.41m²

Shitur

Kullotë

Gjirokastër

3,870,000 ALL

1500m²

Okazion

Kullotë

Gjirokastër

4,320,000 ALL

3500m²

Okazion

Truall dhe Ndërtesë

Tiranë

29,990,000 ALL

6586m²

Per Shitje

Truall dhe Ndërtesë

Gjirokastër

2,635,000 ALL

842.2m²

Pezulluar

Arë

Tiranë

4,200,000 ALL

1600m²

Okazion

Apartament

Vlorë

1,600,000 ALL

56.5m²

Shitur

Truall dhe Ndërtesë

Vlorë

4,700,000 ALL

532m²

Shitur

Arë

Korcë

640,000 ALL

2079m²

Per Shitje

Pyll

Tiranë

10,000,000 ALL

20000m²

Shitur

Faqja 13 nga 14 faqe ‹ First  < 11 12 13 14 > 

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu