Apartament


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

3
Dhoma

1
Banjo

72.6m²
Sipërfaqja

72.6m²
Sipërfaqje Ndertese

8532
Zona Kadastrale

2,560,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet ne katin e trete banim, te nje objekti banimi me 5-kate i cili ndodhet 900m ne veri-lindje te qendres se qytetit te Fierit.Zona ka karakter komercial pasi duke qene ne nje rruge kryesore te ketij qyteti pothuajse te gjitha katet e para te objekteve buze rrugeve jane kthyer ne njesi sherbimi.Apartamenti eshte ne gjendje dhe kushte mesatarisht te mira mirembajtje, dyshemeja eshte e shtruar me pllaka gres, muret dhe tavani jane te suvatuar dhe te lyer. Dera e hyrjes ne prone eshte dere e blinduar dhe e sigurt ndersa dyert e brendshme jane dualumin. Dritaret jane profil dualumin.Prona eshte e pajisur me nje nyje sanitare e cila ndricohet ne menyre natyrale. Tualeti eshte i veshur me pllaka gres dhe i pajisur me pajisjet h/sanitare. Vendodhja ne nje lagje te qete banimi , me hapesira jetike per levizje, hapesira te gjelberuara dhe  organizimi me siperfaqe optimale te apartamentit 2+1 perbejne avantazh.

 

Cmimi shkon nga 3,200,000 Leke ne 2,560,000 Leke

Harta

Lagja “Liri Gero”, Fier

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu