Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

3000m²
Sipërfaqja

3951
Zona Kadastrale

3,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,600,000 All në 3,000,000 All

Pronat jane 2 Ara, funksionojnë si të tilla (të mbjella me pemë të llojit Ullinj).Aktualisht vec pemëve Ullinj janë të mbuluara nga bimësi barishtore.Pronat në anën verilindore të tyre janë të e kufizuara me rrugën dytësore që lidh zonën ne qytetin e Vlorës dhe me zonat e tjera përreth, ne anën jug perëndimore kufizohen me kanal kullimi dhe rrugë bujqësore.

 

25/5  /  Sip.2000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 2,600,000 All në 2,400,000All    Shitur

25/3  /  Sip.3000m2  / Çmimi ka ndryshuar nga 3,600,000 All në  3,000,000 All   Shitur

Harta

Zvërnec, Vlorë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu