Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

5360m²
Sipërfaqja

5360m²
Sipërfaqje Trualli

4,900,000
Leke

Certifikatë pronësie

Listim i ri

Përshkrimi

Pasuria  ndodhet në fshatin Novoselë të rrethit të Vlorës dhe  pozicionohet  rreth  1.1 km në perëndim të qëndrës së fshatit dhe  rreth 800.0 m ne veriperendim nga mbikalimi i autostrades Fier-Vlorë. Pasuria  ka akses të drejtperdrejt me një rrugë të brendshme parcelash,e cila është një rrugë e improvizuar dhe që ka lidhje me rruge tjetër dytësore që të nxjerr në fshatin Novoselë. Ka një shtrirje gjatësore lindje-perëndim dhe thuajse e gjithë sipërfaqa e saj është e mbuluar nga gjelbërim shkurror. Pasuria është e pa rrethuar dhe nuk ka kufij ndarës reale midis pronave e tjera kufitare.

Harta

Novoselë,Vlorë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu