Arë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Veçori

22546m²
Sipërfaqja

3184
Zona Kadastrale

111,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga  124,000,000ALL në  111,000,000All 

Prona ndodhet në veri të qytetit të Durrësit, në një distancë rreth 7 km nga qëndra e e tij, ne zonen e quajtur Porto-Romano, rreth 1.7km në verilindje te hidrovorit te Porto-Romanos.Prona perfshihet ne nje zone te studjuar nga ana urbanistike, si zone e parkut energjitik dhe perben nje nga zonat e preferuara për ushtrimin e aktivitetit të depozitimit, te ruajtjes dhe perpunimit të gazit dhe karburanteve.Ky aspekt shfaqet me ekzistencen e impianteve te depozitimit të gazit dhe karburanteve tashme ekzistuese siç eshte Terminali i karburanteve“Porto Romano Oil”, depozitat e “AV Gas”, “Kastratit”, “Bolv Oil”, “Europetrol”, “Gulf”, apo “Eroil”, qe shtrihen perreth prones, ne distance te afert me te, apo edhe porti i ri.
Porti eshte ne funksion te karakterit qe ka marre zona per depozitimin e gazit dhe karburanteve.

Harta

Parku Energjitik, Durrës (Sektori Rinia, 300 m nga rruga kryesore)

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu