Kullotë


  • 1
  • 2
  • 3

Veçori

10000m²
Sipërfaqja

Gërhot-Virua
Zona Kadastrale

2,960,000
Leke

Vërtetim Hipotekor

Okazion

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga 3,700,000 All në 2,960,000 All

Prona ndodhet ne Fshatin Virua, rreth 770 m larg Rrugës Nacionale “Gjirokastër-Tepelenë” dhe 550 m në anën jugperëndimore të Kompleksit “Freskia e Viroit”. Karakterizohet nga terren kodrinoro-malor dhe rrethohet nga toka pyjore në të gjitha anët e saj.Aktualisht është e mbuluar nga bimësi të llojit Dru Lisi, Shkozë dhe Mëllezë. Akses i mundshem.

Harta

Viroi, Gjirokastër

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu