2 Njesi Kruje


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karakteristikat

420m²
Sipërfaqja

420m²
Sipërfaqje Ndertese

8621
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Njësi
  • Sip.totale: 420 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë pronësie
  • Cmimi: 13,900,000 Leke
  • Adresa: Rr." Donika Kastrioti",Krujë

Prona ndodhet ne zonen e qendres se Krujes, ne distance rreth 200m ne veriperendim te godines se Bashkise se qytetit.Ndertesa ku ndodhet prona eshte e vendosur rreth 260m në juglindje të kryqezimit të rrugës "Donika Kastrioti", me rrugën "Skenderbej" (rruga kryesore), e pozicionuar ndermjet rruges "Donika Kastrioti" dhe rruges kryesore te qytetit.Ndertesa ndodhet buze rruges "Donika Kastrioti", ne anen perendimore te saj dhe me komunikim direkt me te.Pronat,  përbëjnë pasuritë me nr.3/1124-N6 dhe nr. 3/1124-N5, te llojit Njesi, me siperfaqe te regjistruara perkatesisht 210M2 , te cilat ndodhen ne katin e dyte dhe te trete teknik te nje ndertese 4 kat, ndertuar rreth vitit 2007.

 3/1124 - N6 /  Sip. 210 m2  / Cmimi:  6,100,000 Leke

 3/1124 - N5 /   Sip.210 m2  / Cmimi:  7,800,000 Leke

Vendondodhja

Rr. Donika Kastrioti Kruje