Are Divjake Lushnje


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karakteristikat

6220m²
Sipërfaqja

6220m²
Sipërfaqje Trualli

1492
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Arë
  • Sip.totale: 6220 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi: 2,400,000 Leke
  • Adresa: Divjakë,Lushnje

Prona ndodhet ne veriperendim të qytetit te Divjakes, ne nje distance rreth 2.8 km ne vije ajrore nga qendra.Ajo eshte e pozicionuar rreth 2.3km ne ane veriperendimore te rruges kryesore Divjake-Lushnje, me shtrirje ne zonen midis Pishave te Divjakes, rreth 500m ne anen lindore dhe ne brendesi te parcelave te tokave are.

Vendondodhja

Divjake