Are Sallmane Durres


  • 1
  • 2

Karakteristikat

15218m²
Sipërfaqja

15218m²
Sipërfaqje Trualli

3255
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Are
  • Sip.totale: 15218 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi: 91,000,000 Leke
  • Adresa: Sallmane,Durrës

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Vendondodhja

Sallmane Durres