Are Shkozet Durres


  • 1
  • 2

Karakteristikat

4303m²
Sipërfaqja

4303m²
Sipërfaqje Trualli

8515
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Are
  • Sip.totale: 4303 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi: 43,000,000 Leke
  • Adresa: Shkozet,Durres

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 4303 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres, prane Kolegjit Turgut Ozal dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Vendondodhja

Shkozet, Durres (Prane shkolles Turgut Ozal)