Are Shtepez Gjirokaster


  • 1
  • 2
  • 3

Karakteristikat

5317m²
Sipërfaqja

5317m²
Sipërfaqje Trualli

3421
Zona Kadastrale

Përshkrimi

  • Lloji i Pasurisë: Are
  • Sip.totale: 5317 m2
  • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
  • Cmimi: 8,500,000 Leke
  • Adresa: Shtepez,Gjirokaster

Prona është më titull pronësie Arë dhe ndodhet në fshatin Shtepez, të qytetit të Gjirokastrës. Prona lokalizohet rreth 13 km në anën veriore të qendrës së qytetit të Gjirokastrës, rreth 13.2 km në anën jugore të qendrës së qytetit të Tepelenës, rreth 4.6 km në anën veriore të kryqëzimit të rrugës nacionale Tepelenë – Gjirokastër me rrugën e fshatit Picar, buzë rrugës kryesore Tepelenë – Gjirokastër (në krahun lindor), në anën lindore të kryqëzimit të rrugës së fshatit Shtepez me rrugën nacionale dhe përballë Autogrill "OIL".

Vendondodhja