Pyll


  • 1
  • 2

Veçori

20000m²
Sipërfaqja

20000m²
Sipërfaqje Trualli

0m²
Sipërfaqje Ndertese

2380
Zona Kadastrale

10,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Prona ndodhet në një terren malor, është e parrethuar dhe lirë nga strukturat ndërtimore.Prona ndodhet rreth 500 m larg rrugës “Tiranë - Dajt”. 

 

 

Harta

Lanabregas, Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu