Truall dhe Ndërtesë


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Veçori

4849m²
Sipërfaqja

4424m²
Sipërfaqje Trualli

425m²
Sipërfaqje Ndertese

2995
Zona Kadastrale

2,250,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

Okazion: Çmimi për këtë pasuri ka ndryshuar nga   2,500,000All në   2,250,000 All 

Prona truall + ndertese ka siperfaqe trualli 4424 m2 dhe siperfaqe ndertese  te regjistruar 425 m2.Prona ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.I gjithe territori nuk ka rrethim, eshte i hapur nga te gjitha anet. Hyrja realizohet ne kendin veriperendimor te territorit.Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

Harta

Fshati Pllane, Lezhë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu